Home

NL

EN

Home Programma Nieuws & Blogs Nieuwsbrief Verslagen Over Land Art Lives

NL

EN

Flevolab Tour, foto courtesy FlevoLab
30 mei 2024 

Geef je nu op voor de FlevoLAB Tour x Land Art Lives

Op donderdag 11 juli organiseren we een speciale editie van de Flevolab Tour - Land Art Editie. Deze unieke tour is een samenwerking tussen Flevolab en Land Art Lives.

Flevoland kent een aantal prominente, monumentale kunstwerken, maar dat is niet de enige vorm waarin kunst en landschap in Flevoland gecombineerd worden. Wat zijn de mogelijkheden om ook andere, bijvoorbeeld meer tijdelijke vormen van land art in Flevoland te integreren en hoe kijken nieuwe makers tegen land art aan?

Met de bus reizen we langs een aantal bijzondere plekken rondom Lelystad, locaties waar een bijzondere artistieke ingreep is gedaan en plekken die wellicht vragen om een interventie vanuit de kunst. Welke bijdrage kan kunst leveren aan deze omgeving? Daarnaast krijg je de gelegenheid om in contact te komen met andere geïnteresseerde professionals en deel te nemen aan inspirerende gesprekken en uitwisselingen.

De tour eindigt bij de feestelijke opening van De Baan – Oefening in Optimisme, een tentoonstelling van kunstenaar Sachi Miyachi in Kunstmuseum M. in Almere.

Datum: donderdag 11 juli
Tijd: 12:00 - 17:00 (Opening Sachi Myachi vanaf 16:00 @ Kunstmuseum M.)
Voertaal: Nederlands
Opstapplekken: Almere en Lelystad

Aanmelden